Yhteistyökumppanimme

Skaalautuva toimintamallimme perustuu kansainväliseen teknologia- ja tuotantokumppanien verkostoon.

Reflekt logo

RE’FLEKT tarjoaa teollisuusyrityksille lisätyn todellisuuden alustoja, joiden tarkoitus on parantaa tuotannon ja huollon työohjeisiin ja etätukeen liittyvää käyttäjäkokemusta. Kumppanimme AR-alustojen avulla paperiset dokumentit kuten CAD-malllit ja data voidaan muuttaa interaktiiviseen AR/MR-muotoon.

Thinglink logo

ThingLink tarjoaa pilvipohjaisen opetusalustan, jolla voidaan luoda ja jakaa interaktiivista verkkosisältöä. Yhdessä ClassVR-teknologioiden kanssa ThingLink mahdollistaa mukaansatempaavat oppimiskokemukset, jotka edistävät uuden asian sisäistämistä ja parantavat muistijälkeä.

Realwear logo

Realwearin täysin ääniohjattu AR -laitteisto on suunniteltu vaativiin teollisiin käyttökohteisiin.

Spatial8 logo

Spatial8 on yritysten kohtaamispaikka, jonka tarkoitus edistää markkinoita, liiketoimintaa ja innovaatioiden syntymistä Euroopassa tuomalla yhteen kehittyvät teknologiayritykset ja ekosysteemit.

Innoactive logo

Innoactive on VR-ohjelmistotalo, jonka työkalut mahdollistavat suurten teollisuusyritysten skaalautuvat, virtuaaliset henkilöstökoulutukset.

ClassVR Logo

ClassVR-virtuaalitodellisuuslasit tuovat virtuaalitodellisuuden luokkahuoneisiin. Opetustilanteisiin tarkoitettu paketti sisältää laitteiston, ohjelmiston sekä opetussuunnitelmaan liittyvät ohjeistukset.