Tuotanto ja kunnossapito

Moderniin AR-teknologiaan ja interaktiivisiin työkaluihin perustuvat ratkaisumme tarjoavat etuja monille eri toimialoille, kuten kunnossapitoon ja huoltoon, valmistukseen, logistiikkaan ja terveydenhuoltoon. Ratkaisumme auttavat henkilöstöäsi työskentelemään nopeammin ja tehokkaammin, tuloksena parantunut työn laatu ja turvallisuus sekä lyhyemmät seisokit ja läpimenoajat.

Tuotanto ja kunnossapito

Uraauurtavat AR-teknologiaan ja interaktiivisiin työkaluihin perustuvat ratkaisumme tarjoavat etuja monille eri toimialoille, kuten kunnossapitoon ja huoltoon, valmistukseen, logistiikkaan ja terveydenhuoltoon. Ratkaisumme auttavat henkilöstöäsi työskentelemään nopeammin ja tehokkaammin, tuloksena parantunut työn laatu ja turvallisuus sekä lyhyemmät seisokit ja läpimenoajat.

Varmista työn korkea laatu ja tehosta prosesseja
 • Näytä työ- tai huolto-ohjeet reaaliaikaisesti älylasien, tablettien tai puhelimien avulla laitteiden pinnoilla

   

 • Varmista tiedon nopea omaksuminen havainnollisella ohjeistuksella

   

 • Lue viivakoodit ja qr-koodit automaattisesti konenäön avulla ja vältä manuaalinen kirjaaminen

 

 • Pidennä koneiden käyttöikää ohjatulla ennakoivalla huollolla
Vähennä kustannuksia
 • Luo nopea reaaliaikainen yhteys asiantuntijaan älylaitteella mistä päin maailmaa tahansa

 

 • Vältä turha matkustaminen paikan päälle ja ratkaise ongelmat etänä

 

 • Vapauta työntekijän kädet työn tekemiseen mahdollistamalla puhe- tai eleohjattu työn kirjaaminen

 

 • Nopeuta työn suorittamista poistamalla ajanhukkaa, jota syntyy manuaalisesta työstä ja tiedon etsimisestä
 •  
Nopeuta henkilöstön oppimista ja perehtymistä
 • Työntekijän mukana kulkeva ohjeistus mahdollistaa tuottavan työn nopean aloittamisen

 

 • Tarve kouluttajalle vähenee, kun työntekijä kykenee itsenäiseen työskentelyyn nopeasti virtuaalisen opetusmateriaalin avulla

 

 • Nopeuta osaamisen siirtoa: perehdytä uudet työntekijät nopeammin mahdollistamalla kokeneempien asiantuntijoiden etäohjaus
+67%
koneiden huoltonopeus teollisessa tuotannossa
-30%
ajansäästö sairaalan osastokierroksilla
Previous
Next

Lähde: Jeremy Dalton, Reality Check: How Immersive Technologies Can Transform Your Business, 2021.

VARASTOT JA LOGISTIIKKA

AR-avusteinen keräily ja jakelu

Nopeuta jakelu- ja keräilytoimintojasi AR-pohjaisella ratkaisulla, joka vapauttaa työntekijöiden kädet työtehtävien suorittamiseen manuaalisen töiden kirjaamisen sijaan. Työnkulkua ohjataan älylasien ja puheen avulla, hyödyntäen kuvan tunnistusta viivakoodien tai qr-koodien lukemiseen ja prosessin ohjaamiseen. Lopputuloksena työn laatu paranee ja läpimeno nopeutuu.

Augmented reality online shopping concept
Augmented reality online shopping concept

VALMISTUS JA KUNNOSSAPITO

Virtuaaliset työ- ja huolto-ohjeet

Ratkaisun avulla voit luoda visuaaliset, vaihe vaiheelta etenevät työ- tai huolto-ohjeet heijastamalla digitaalista informaatiota suoraan huollettavan tai valmistettavan tuotteen päälle. Virtuaaliset ohjeet voivat sisältää 3D-animaatiota, IoT-dataa ja 2D-animaatiota kuten tekstiä ja videoita. Ohjeiden avulla työntekijät oppivat oikeat työtavat nopeasti ja kykenevät itsenäiseen työskentelyyn ilman pitkää perehdytystä tai tarvetta erilliselle kouluttajalle.

PROSESSIT JA OPERAATIOT

AR-avusteinen työnkulku

Muuta manuaaliset, paperiin pohjautuvat työskentelyprosessisi helposti seurattaviksi, vaihe vaiheelta eteneviksi digitaalisiksi työprosesseiksi, jotka ovat käytettävissä mobiililaitteilla ja älylaseilla. Ohjaa prosessia puheen ja eleiden avulla ja mahdollista automaattinen työn kirjaaminen sekä vapauta työntekijöiden kädet työn tekemiseen. Ratkaisun avulla työntekijöiden työ helpottuu ja nopeutuu ja työn laatu paranee.

Havainnollistus, mitä lisätyn todellisuuden ohjeita henkilö voi nähdä älylasien kautta.

HUOLTO JA KUNNOSSAPITO

Etätuki

Etätuki on pilvipohjainen ratkaisu, joka tarjoaa reaaliaikaisen etätuen kenttätyöhön ja asiakastukeen ääni- ja videoteknologian avulla. Reaaliaikaisten videoilmoitusten, kuvakaappausten, jaettujen dokumenttien ja chat-toiminnallisuuksien avulla tämä uusi teknologia tarjoaa kattavan ratkaisun työntekijöiden tukemiseen ja mahdollistaa asiantuntijoidesi käytön helposti paikasta riippumatta.