Stereoscape

Blog

Laadunvalvontaa tehostava digialusta siivitti Centrazin myyntitulokset ennennäkemättömiin lukemiin

(last update 4 months ago)

Maailman johtaviin voimansiirtokomponenttien uudelleenvalmistajiin kuuluva Centranz on kerta toisensa jälkeen ylittänyt myyntitavoitteensa sen jälkeen, kun yritys otti käyttöön laadunvalvontaa tehostavan WorkfloPlus-alustan joulukuussa 2021.

Muun muassa CAT-, Volvo-, ZF-, Allison-, Funk- ja Fuji-laitteiden vaihteistojen kunnostamiseen erikoistunut Centraz päätti ottaa SaaS-alustan käyttöön tavoitteena vikailmoitusprosessien yksinkertaistaminen ja virtaviivaistaminen.

Centranzin tiimi hyödyntää vaihteistojen vianmäärityksissä WorkfloPlus alustaa. Prosessiin kuuluu vaihteistojen purkaminen ja puhdistaminen, jotta vian juurisyyt ja mahdolliset tulevat viat voidaan asianmukaisesti tunnistaa ja dokumentoida.

laadunvalvonta centraz saas alusta

Laadunvalvontaprosessin aikana tiimi tallentaa vikojen yksityiskohdat ja ilmoittaa havainnoistaan yrityksen asiakkaille vika-analyysiraportilla, joka sisältää yksityiskohtaisia kuvauksia sekä kuvia ja videoita, joiden avulla ongelmat on helppo tunnistaa ja niihin pystyy löytämään ratkaisun.

Aikaisemmin prosessi toteutettiin tekemällä kuvituksia kynällä ja paperilla, ottamalla kuvia puhelimella tai kertomalla ongelmista puhelimessa tai sähköpostissa.

Nyt Centranzin työntekijöiden raportointi pysyy yhdenmukaisena ja selkeänä, kuten Centranzin myyntiedustaja David Crowther kertoo:

“WorkfloPlus-alustan ansiosta voimme koota kaikki havaintomme yhteen formaattiin, joka sisältää kuvia ja kuvauksia jokaisesta löydetystä viasta. Tiedosto on helppo jakaa asiakkaillemme.

‍‍”Meidän ei tarvitse enää lähettää hajanaisia kuvauksia vioista sähköpostilla tai puhelimella, vaan voimme koota kaiken oleellisen tiedon asiakkaan tuotteesta yhteen tiedostoon, joka auttaa heitä saamaan kokonaiskuvan ja ymmärtämään paremmin, mitä tiimimme havainnot tarkoittavat”.

“Tämän yksinkertaistetun prosessin myötä voimme viestiä asiakkaallemme asianmukaisemmalla ja ammattimaisemmalla tavalla kuin aiemmin.”

Laadunvalvonta järjestelmä workfloplus

Centranzin ja sen asiakkaiden välisestä viestintäprosessin yksinkertaistamisesta syntyneet hyödyt ovat selvät, sillä yritys on toistuvasti ylittänyt kvartaalikohtaiset myyntitavoitteensa sen jälkeen, kun WorkfloPlus otettiin käyttöön joulukuussa 2021.

“Koska ohjelmiston käytöstä on tullut virallinen osa arviointiprosessiamme ja se toimii saumattomammin kuin kynä ja paperi, niin valmiiksi saatujen vikailmoitusten määrä on kasvanut 60 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Lisäksi myyntitiimimme on kertonut, että laadunvalvontajärjestelmä on vähentänyt huomattavasti sellaisia töitä, joissa ilmenee lisäkustannuksia tuottavia kovien osien vaurioita.”

“Intowaren toimitusjohtaja Keith Tilley kommentoi: “On hienoa nähdä, millaisia konkreettisia hyötyjä Centranz on saavuttanut WorkfloPlus-järjestelmän käyttöönoton jälkeen. Tarkastukset ja‍ laadunvalvonta ovat yksi tärkeimmistä WorkfloPlus-järjestelmän käyttökohteista, ja on hienoa, että Centranz on osoittanut tämän.”


WorkfloPlus on SaaS-pohjainen digitaalinen työnkulkuratkaisu, joka muuntaa ja tehostaa nykyisiä paperipohjaisia työrosesseja helposti seurattaviksi, vaiheittaisiksi digitaalisiksi työnkuluiksi.

Etsitkö ratkaisua laadunvalvonnan tai muun työprosessin tehostamiseen?

👉 Stereoscapen Connected working -ratkaisut

Share this article
Facebook
Twitter
LinkedIn

Read more

Susann Hartman porvoon kaupunki

Porvoon virtuaalitaidemuseossa taiteella saa leikitellä

Porvoon kaupunki on yhteistyössä Stereoscapen kanssa toteuttanut virtuaalisen taidemuseon, joka lanseerattiin joulukuussa 2023. Virtuaalimuseossa sekä porvoolaiset että matkailijat pääsevät tutustumaan paikallisiin taideaarteisiin. Kulttuuripalvelujen päällikkö Susann

Read More

Order our newsletter