Come work with us. We have more to do.

We’re always on the lookout for new talent. If you’re looking for a permanent, part-time or freelance job, send us an open application to [email protected]

Open positions

Myyntipäällikkö AR/VR-ratkaisumyyntiin

Kiinnostaako metaversumi? Entä 3D-virtuaalielämysten muut jännittävät käyttömahdollisuudet? Oletko intohimoinen myynnin ammattilainen, joka etsii tilaisuutta kasvaa uudessa tehtävässä? Vielä parempi, jos tunnet jo jonkin verran immersiivisiä teknologioita.

Stereoscape on erikoistunut B2B-sektorin uusiin virtuaalisovelluksiin. Toimitamme interaktiivisia ja immersiivisiä 3D-, AR- ja VR-ratkaisuja elämykselliseen markkinointiin, kokemukselliseen oppimiseen ja teollisiin sovelluksiin. Etsimme henkilöä myyntitehtäviin vahvistamaan monialaista ja -taitoista tiimiämme.

Tehtäviisi kuuluu sopivien uusien asiakkaiden tunnistaminen, yhteydenpito asiakkaisiin sekä pitkäaikaisten, molempia osapuolia hyödyttävien asiakassuhteiden rakentaminen B2B-sektorilla. Seuraat immersiivisen alan (interaktiivinen 3D, virtuaalitodellisuus, lisätty todellisuus, metaversumi) viimeisintä kehitystä, opit jatkuvasti ja haet luovia tapoja soveltaa tietojasi myyntitulosten saavuttamiseksi. Sinulla on mahdollisuus muokata ja luoda oma roolisi eturivin asiantuntijana, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään uusia virtuaalisovelluksia sekä metaversumissa että sen ulkopuolella.

Onnistuaksesi tehtävässä sinun on oltava vilpittömän innostunut virtualisoinnin mukanaan tuomasta murroksesta ja sen mittavista tulevaisuuden mahdollisuuksista. Olet utelias asiakkaan tarpeiden suhteen ja tavoitteesi on rakentaa arvoa asiakkaalle. Olet luontainen ihmissuhdeihminen ja hyvä kuuntelija, jolla on aito halu menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa. Sinulla on jo jonkin verran myyntikokemusta – mieluiten B2B-myynnistä.

Nopeasti kehittyvän liiketoimintaympäristön vuoksi tehtävä on haastava ja edellyttää sinnikästä asennetta ja energistä luonnetta. Saat täyden tuen AR/VR-asiantuntijoista ja luovista tekijöistä koostuvalta tiimiltä, joka auttaa sinua rakentamaan ja jalostamaan asiakasarvoa ja kehittämään pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, mutta olemme avoimia myös sellaisten lahjakkuuksien hakemuksille, joilla on erilainen kielitaito. Asiakkaamme ovat suomalaisia ja monikansallisia teknologia- ja teollisuusyrityksiä.

Tarjoamme joustavat työskentelyolosuhteet toimisto- ja/tai etätyössä, peruspalkan ja kilpailukykyisen bonusmallin. Kulttuurimme kannustaa jatkuvaan työssä oppimiseen. Tehtävään kuuluu myös mahdollisuus matkustaa ja osallistua messuille ja muihin tapahtumiin sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Etsimme kasvavaan tiimiimme oikeaa henkilöä tehtävään, jossa voi aloittaa välittömästi. Jos tämä kuulostaa etsimältäsi haasteelta, ota yhteyttä! Haastattelemme sopivia ehdokkaita jatkuvasti, kunnes löydämme uuden myyntipäällikkömme.

Jos tehtävä kiinnostaa ja haluat tietää siitä enemmän, otathan yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Kerromme mielellämme lisää.

XR technology use