XR-teknologiaa ihmistä varten

Experience Information

Palvelumallimme

Toimimme ketterästi ja teknologia- sekä alustariippumattomasti end-to-end -periaatteella ja tiiviissä yhteistyössä kanssasi koko projektin ajan. 

Olemme joukko kunnianhimoisia ja luovia ammattilaisia eri taustoista ja uskomme, että parhaat ratkaisut löydetään yhdessä. 

Tunnemme teknologiat, mutta meille ihminen on kaiken lähtökohtana. Vahvuuksiamme ovat konseptointi, käytettävyys, visuaalisuus ja pedagoginen näkökulma. Lähestymme asioita kokonaisvaltaisesti, emme teknologia edellä. Yrityksemme nimi tulee stereoskopiasta, joka tarkoittaa syvyysvaikutelman luovia tekniikoita. Me autamme näkemään syvemmälle.

Haluamme pysyä huimaa vauhtia kehittyvän alan etulinjassa – niinpä meitä yhdistääkin halu oppia aina uutta, jakaa osaamistamme ja menestyä yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Roolimme on löytää paras teknologinen ratkaisu asiakkaillemme ja toteuttaa se kokonaisvaltaisesti muuttamalla tieto kokemukseksi. Tästä olemmekin saaneet runsaasti positiivista palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme.

Stereoscapen palvelumalli.