Tule meille töihin! Tekemistä riittää.

Olemme aina avoimia uusille osaajille. Mikäli etsit kokopäiväistä, osa-aikaista tai freelancer-työtä, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen [email protected]

Avoimet työpaikat

Digituottaja/projektipäällikkö AR/VR-projekteihin

Etsimme nopealla aikataululla tiimimme vahvistukseksi tuottajaa / projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen tai freelance-sopimuksella. Työtä voit tehdä osittain etänä.

Toiveissamme on löytää oma-aloitteinen digituottaja ja/tai projektipäällikkö, joka työskentelee tiiviisti yhdessä myyntitiimimme ja tuotantotiimimme kanssa tehtävänään vastata projekteista konseptista toimitukseen.

Haemme henkilöä, jolla on

kokemusta projektien vetämisestä, mukaan lukien konseptointi, projektin sisällön, rajausten ja budjetin määrittely, laadunvarmistus, kommunikointi kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa ja toimitusten varmistaminen. Sinun roolisi on avainasemassa, kun teemme tiedosta kokemuksellista 3D- ja XR-teknologioiden avulla, joten haemme henkilöä, joka on innostunut uusien teknologioiden mahdollisuuksista ja sovelluksista.

Arvostamme

  • Osaamista 3D-animaatiosta, 360-sisällöistä, interaktiivisista ja mobiilikäyttöliittymistä ja/tai AR- ja VR-sovelluksista
  • Hyvää ymmärrystä digitaalisen sisällön tuotantoprosessista
  • Hyvää englannin kielen ja tyydyttävää suomen kielen taitoa
  • Unity ja/tai Unreal Engine -osaamisen luemme eduksi.

Jos kiinnostuit lähetä hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen [email protected].

Team working