Tarinamme

stereoskooppisesta 3D:stä XR-teknologiaan

2020

Ketterä XR-ratkaisujen yhteistyökumppani

Vauhtimme ei hidastunut vuonna 2020, vaan olemme luoneet poikkeusoloja silmällä pitäen uusia ratkaisuja tulevaisuuteen katsoville asiakkaillemme. Interaktiiviset, immersiiviset ja visuaalisesti vaikuttavat 3D- ja XR-ratkaisumme tuottavat kasvua, tukevat kestävää kehitystä ja tuotantotehokkuutta. Sloganimme “Experience information” kertoo missiostamme saada ihmiset syventymään digitaaliseen tietoon aivan uusilla tavoilla.

2017

Älykästä tuoteviestintää

Lanseerasimme älykkään tuoteviestinnän konseptin (Smart Product Communication), josta tuli kaikkea työtämme määrittävä teema. Se tarkoittaa monimutkaisen tuotetiedon muuttamista ymmärrettävään muotoon älykkäällä informaatioarkkitehtuurilla, interaktiivisuudella sekä immersiivisellä 3D:lllä ja XR:llä. Missiomme on valjastaa nämä teknologiat palvelemaan ihmisiä, jotta he voivat työskennellä fiksummin ja oppia nopeammin.

2015

Immersiivisen teknologian voima

Ensimmäiset toimittamamme laajennetun todellisuuden (XR) ratkaisut olivat vaikuttava VR-matka auton moottoriin sekä sijaintiin perustuva lisätyn todellisuuden pelisovellus, jossa etsitään virtuaalisia perhosia ostoskeskuksessa. Vuotta myöhemmin Pokemon GO järisytti maailmaa, mutta me olimme jo siirtyneet kehittämään XR-ratkaisuja ammattikäyttöön.

2012

Ahaa-elämyksiä ihmisille

3D:n kaltainen uraauurtava teknologia luo helposti vau-kokemuksia, mutta halusimme tarjota ihmisille enemmän: saada ihmiset kokemaan arvokkaita ahaa-elämyksiä. Visuaalisuuden aikaansaama “vau” on tärkeä, mutta “vau, nyt ymmärsin” on se kokemus, jonka haluamme ratkaisuillamme ihmisissä herättää. Siksi aloimme kehittää interaktiivisia kokemuksia, jotka auttavat ihmisiä ymmärtämään monimutkaista tietoa.

Tänä päivänä interaktiivisuus on kaikkien ratkaisujemme taustalla vaikuttava voima.

2009

Juuret stereoskooppisessa 3D-teknologiassa

Alkutaipaleellamme teimme elokuvien 3D-konversioita, minkä jälkeen siirryimme ilman laseja käytettäviin 3D-teknologioihin, kuten holografisiin 3D-näyttöihin. Alussa tekemämme työ antoi meille arvokasta ymmärrystä liittyen immersiiviseen 3D-käyttäjäkokemukseen ja viitoitti tietämme kohti laajennetun todellisuuden ratkaisuja. Stereoskopia luo aivoille syvyysvaikutelman, joka on olennainen elementti virtuaalitodellisuudessa ja yhdistetyssä todellisuudessa.