Selkeät ohjeet, selkeä hyöty – AR näyttää eikä selitä

Share this article
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lisätty todellisuus, AR, tuo ohjeistuksen kentälle silloin kun
sitä tarvitaan ja mahdollistaa tehokkaan etätuen silloin kun
fyysinen läsnäolo on mahdotonta.

Karoliina
Karoliina Leisti

Lisätty todellisuus tuo ohjeet ja opastuksen suoraan työympäristöön –
reaaliaikaisina, interaktiivisina ja kolmiulotteisina. Vaihe vaiheelta etenevät työohjeet tai etäekspertin piirtämät ohjeet suoraan työkohteen päällä säästävät työtunteja ja ehkäisevät kalliita virheitä.
“Teolliset sovellukset tuottavat usein kymmenien prosenttien työaikasäästöt ja vähentävät inhimillisten virheiden määrää jopa 90 %,” toteaa Stereoscapen Solution Sales Manager Karoliina Leisti.

Asentaja ”lainaa” videoyhteyden kautta silmänsä ekspertille, joka voi paitsi opastaa, myös piirtää AR:n avulla ohjeita yhteiseen näkymään. Väärinymmärrykset vähenevät ja työ tulee kerralla kuntoon. Perehdytys ja koulutukset tapahtuvat työn ohessa visuaalisesti ja helposti. Samalla kalliit seisokit lyhenevät. Ei siis ihme, että AR parantaa tuottavuutta, laatua ja asiakastyytyväisyyttä yhä useammassa yrityksessä.

Stereoscape toimittaa AR-avusteisen työnteon ratkaisuja yhdessä kumppaninsa RE’FLEKTin kanssa. ”Kumppanimme on maailman johtavia teollisten AR-alustojen toimittajia, jonka teknologiaa hyödyntävät mm. ABB, Bosch ja Volvo. Asiakkaillemme on tärkeää, että alusta on mahdollisimman helppokäyttöinen ja pystyy kustannustehokkaasti muuntamaan nykyiset työ- ja käyttöohjeet lisättyyn todellisuuteen. Myös monipuoliset tietokantaominaisuudet kiinnostavat asiakkaita. Sovelluksen käyttöön riittää älypuhelin tai tabletti”, Leisti kertoo.”

http://epaper.fi/read/6009/0iUvT0tS

Read more

Reflekt one Step-by-step instructions

Real-world productivity through AR

Augmented reality is one of PwC’s “Essential Eight” technologies (see article below). AR can help realise efficiencies in production and other operations. But getting started

Read More
VR Showroom multiuser

Multiexperiences for 2020s

Multiexperience is one of Gartner’s Top 10 Strategic Technology Trends for 2020. It refers to the various devices and apps with which users interact on

Read More

Löysitkö mitä olit etsimässä?

[email protected]
Kampinkuja 2
00100 Helsinki

© Stereoscape Oy

Business ID: 2077474-0

Tilaa uutiskirje