Stereoscape

Lisätty todellisuus huollossa ja kunnossapidossa tehtaassa.

Selkeät ohjeet, selkeä hyöty – Lisätty todellisuus näyttää eikä selitä

(last update 6 months ago)
Share this article
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lisätty todellisuus, AR, tuo ohjeistuksen kentälle silloin kun
sitä tarvitaan ja mahdollistaa tehokkaan etätuen silloin kun
fyysinen läsnäolo on mahdotonta.

Lisätty todellisuus tuo ohjeet ja opastuksen suoraan työympäristöön –
reaaliaikaisina, interaktiivisina ja kolmiulotteisina. Vaihe vaiheelta etenevät työohjeet tai etäekspertin piirtämät ohjeet suoraan työkohteen päällä säästävät työtunteja ja ehkäisevät kalliita virheitä.
“Teolliset sovellukset tuottavat usein kymmenien prosenttien työaikasäästöt ja vähentävät inhimillisten virheiden määrää jopa 90 %,” toteaa Stereoscapen Customer Success Manager Karoliina Leisti.

Karoliina Leisti
“Vaihe vaiheelta etenevät työohjeet tai etäekspertin piirtämät ohjeet suoraan työkohteen päällä säästävät työtunteja ja ehkäisevät kalliita virheitä.” – Karoliina Leisti

Asentaja ”lainaa” videoyhteyden kautta silmänsä ekspertille, joka voi paitsi opastaa, myös piirtää AR:n avulla ohjeita yhteiseen näkymään. Väärinymmärrykset vähenevät ja työ tulee kerralla kuntoon. Perehdytys ja koulutukset tapahtuvat työn ohessa visuaalisesti ja helposti. Samalla kalliit seisokit lyhenevät. Ei siis ihme, että AR parantaa tuottavuutta, laatua ja asiakastyytyväisyyttä yhä useammassa yrityksessä.

Stereoscape toimittaa AR-avusteisen työnteon ratkaisuja yhdessä kumppaninsa RE’FLEKTin kanssa. ”Kumppanimme on maailman johtavia teollisten AR-alustojen toimittajia, jonka teknologiaa hyödyntävät mm. ABB, Bosch ja Volvo. Asiakkaillemme on tärkeää, että alusta on mahdollisimman helppokäyttöinen ja pystyy kustannustehokkaasti muuntamaan nykyiset työ- ja käyttöohjeet lisättyyn todellisuuteen. Myös monipuoliset tietokantaominaisuudet kiinnostavat asiakkaita. Sovelluksen käyttöön riittää älypuhelin tai tabletti”, Leisti kertoo.”

Artikkeli Tulevaisuuden Suomi -mainosliitteessä

Read more

Interaktiivinen esitystyökalu tabletilla.

MRKTNG-lehti: Elä tieto todeksi virtuaalisesti

Marketing Finlandin julkaiseman MRKTNG-lehden numeron 4/2021 artikkelista “Elä tieto todeksi virtuaalisesti” voi lukea, miten laajennettu todellisuus eli XR-teknologia muuttaa markkinoinnissa selitykset mieleenpainuviksi elämyksiksi, joissa asiakas on keskiössä. Artikkeli löytyy sivuilta 36-37.

Read More
AR tablet as digital tool

Digital tools for a new reality – Smartscape product portfolio

In the current situation, looking into digital tools such as VR and AR technologies is a natural direction to explore. With such an aggressive jump in digitalization, conventional digital mediums are being overused. Audiences are tired with endless video calls and thirst for new kinds of engaging content.

Read More

Tilaa uutiskirje